Seresto® Dog en Seresto® Cat

seresto banner
seresto dog banner
Seresto® Dog en Seresto® Cat
halsband
Left Brand Button
Right Brand Button
De unieke Seresto Dog en Seresto Cat halsband biedt tot wel 8 maanden lang bescherming tegen vlooien en teken

De Seresto Dog en Seresto Cat halsband heeft een unieke werking: hij doodt vlooien en teken namelijk bij contact, waardoor je huisdier niet eerst hoeft te worden gebeten.* Er zijn allerlei middelen tegen vlooien en teken verkrijgbaar, die allemaal net weer op een iets andere manier werken. De werkzame bestanddelen van de Seresto halsband verspreiden zich over de huid en vacht van je huisdier. Aangezien de parasieten al bij contact worden gedood, hoeven ze dus niet eerst je huisdier te bijten.1

De halsband heeft bovendien een unieke werking: de werkzame bestanddelen worden heel precies vanuit de halsbandmatrix in lage doses vrijgegeven, waardoor je huisdier langdurig wordt beschermd en je je tot wel 8 maanden lang geen zorgen hoeft te maken over behandelingen tegen vlooien en teken. 

De Seresto Dog en Seresto Cat halsband is geurloos, waterbestendig en gebruiksvriendelijk. Zo profiteren jij en je huisdier tot wel 8 maanden lang van eenvoudige bescherming.

Seresto Dog en Seresto Cat vind je ofwel bij je dierenarts of je apotheker.

  • 1Na behandeling kan niet worden gegarandeerd dat individuele teken zich nooit meer aan je huisdier hechten. In ongunstige omstandigheden kan overdracht van infectieziekten daarom ook niet volledig worden uitgesloten.
Title
Waarom Seresto Dog of Seresto Cat?
USP
Thumbnail
Title
Werkt tot wel 8 maanden lang tegen vlooien en teken
Thumbnail
Icoon geeft kat en hond aan
Title
Doodt vlooien bij contact en doodt en weert teken af voordat ze je huisdier bijten​*
Thumbnail
Waterdruppelicoon geeft aan dat Seresto waterbestendig is
Title
Waterbestendig**
Thumbnail
Title
Geurloos
Play On met Seresto

* Mehlhorn H. et al. (2001) Comparative study on the effects of three insecticides (fipronil, imidacloprid, selamectine) on developmental stages of the cat flea (Ctenocephalides felis: Bouché 1835): a light and electron microscopic analysis of in vivo and in vitro experiments, Parasitol. Res. 87(3): 198-208. Deze informatie heeft betrekking op de werking en wil niet de indruk wekken dat parasieten geheel kunnen worden weerhouden van bijten.

** Het diergeneesmiddel is bestand tegen water; het blijft werkzaam als het dier nat is. Langdurig en intense blootstelling aan water, evenals intensief wassen met shampoo, dient echter te worden vermeden, aangezien dit de werkingsduur van het diergeneesmiddel kan verminderen. Studies tonen aan dat een onderdompeling in water of maandelijks wassen met shampoo de werkingsduur van 8 maanden tegen teken niet significant verkort na herverdeling van de werkzame bestanddelen in de vacht, terwijl de doeltreffendheid tegen de vlooien geleidelijk vermindert vanaf de 5e maand. De invloed van wassen met shampoo of onderdompeling in water op de overdracht van leishmaniose bij honden is niet onderzocht

Lees aandachtig de bijsluiter.

Pet Type
Cat
Pet Type
Dog
Category
Brand
Approval Code
PM-BE-21-0255
Master Brand
Seresto
Apply Branding
On
seresto banner